0
På salg!

Montana Oppbevaringsmøbler | Couple Skjenk

NOK 2222.85 NOK 899.36

COUPLE er en moderne utformet skjenk perfekt for oppbevaring i stuen, gangen eller kjøkkenet som gir mulighet til både å vise frem og skjule gjenstander. Dette er en romslig skjenk som består av to skuffer, en åpen hylle og ulike skap som varierer i størrels…

Compare
Varenummer: CC-242/S4765 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

COUPLE er en moderne utformet skjenk perfekt for oppbevaring i stuen, gangen eller kjøkkenet som gir mulighet til både å vise frem og skjule gjenstander. Dette er en romslig skjenk som består av to skuffer, en åpen hylle og ulike skap som varierer i størrelser. Med COUPLE får du en kreativ oppbevaringsløsning.
Skjenken er tilgjengelig i alle Montanas 40 lakkfarger. Ønsker du en drastisk look, kan du gå for farger som einer eller monark, mens farger som trøffel og tåke vil skape en roligere atmosfære.
Montana tilbyr allsidige oppbevaringsmoduler med uendelige kombinasjonsmuligheter. Med Montana Selection har vi håndplukket en rekke funksjonelle og kreative forhåndskonfigurerte møbler. Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvilken av Montanas 40 lakkfarger du ønsker, og om møblene dine skal plasseres på ben, opphengsskinner, sokkel eller hjul.
Høyde:69.6 cm
Bredde:139.2 cm
Vekt:53.5 Kg
Materiale:12 mm MDF
Lengde:38 cm
EAN Code:5714322614979

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Montana Oppbevaringsmøbler | Couple Skjenk”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: