0
På salg!

Tell Me More Lysestaker & Lykter | Lyric Telysholder

NOK 613.20 NOK 265.72

Lyric telysholder i farget glass fra Tell Me More er munnblåst og farget med en tradisjonell teknikk som gir vakre variasjoner i glasset. Lyktene er et håndverk i seg selv og hvert produkt er derfor unikt i bå…

Compare
Varenummer: CC-242/S6927 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Lyric telysholder i farget glass fra Tell Me More er munnblåst og farget med en tradisjonell teknikk som gir vakre variasjoner i glasset. Lyktene er et håndverk i seg selv og hvert produkt er derfor unikt i både farge og form, fargen på lykten kan derfor avvike fra bildet. Lyric kommer i flere forskjellige størrelser og farger og kan kombineres i det uendelige.
Info:
Pass på å plassere lyset i midten av holderen slik at det er nok plass til at luft kan sirkulere mellom telyset og holderen. Bruk aldri mer enn ett telys per lykt.
Hvis du plasserer flere telysholdere i en gruppe, må de være minst 3 cm fra hverandre.
La aldri et tent stearinlys være ute av syne. Slukk alle stearinlys før du forlater rommet. Plasser lysene bort fra brennbare gjenstander. Sett alltid lysestaker på et brannsikkert underlag. Plasser dem aldri i nærheten av brennbare materialer. Bruk aldri lysestaker med riper, sprekker eller andre skader.
Høyde:10 cm
Bredde:10 cm
Vekt:0.5 Kg
Materiale:Glass
Lengde:10 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Tell Me More Lysestaker & Lykter | Lyric Telysholder”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: