0
På salg!

Woud Bord | La Terra Sofabord

NOK 1359.26 NOK 725.62

La Terra sofa bordet fra Woud er et harmonisk og sofistikert tillegg til hjemmet ditt. Inspirert av naturen, omfavner designet vakkert de organiske formene og dempede fargene til myke småstein i landskapet. De uende…

Compare
Varenummer: CC-242/S5630 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

La Terra sofa bordet fra Woud er et harmonisk og sofistikert tillegg til hjemmet ditt. Inspirert av naturen, omfavner designet vakkert de organiske formene og dempede fargene til myke småstein i landskapet. De uendelige variantene av natursteinene gjenspeiles i tre glatte, flytende former på bordplaten. Disse gir en subtil kontrast til den slanke kryssende svarte metallrammen. Hver overflate er unik ettersom de er laget av Traver-tind og fargespillet varierer i naturmaterialet. Valgt for å bringe et snev av natur og ro inn i ethvert rom. Med tre forskjellige tilgjengelige størrelser og høyder kan bordet plasseres som ett enkelt design stykke eller sammen med andre varianter for et vakkert landskap.
Designet av Agnes Morguet: En blomstrende tysk designer, interiørarkitekt og snekker. I sitt arbeid kombinerer hun sin lidenskap for håndverk med kunst og design med et mål om å berøre mennesker følelsesmessig, inspirere og glede dem kontinuerlig. For Agnes Morguet er den sterkeste inspirasjonskilden naturen, som er tydelig representert i hennes design.
Høyde:41 cm
Bredde:57.2 cm
Vekt:35 Kg
Materiale:Travertin
Lengde:40.5 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Woud Bord | La Terra Sofabord”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: